[กลุ่มสาระฯต่างประเทศ] ยินดีต้อนรับ น.ส.เพชรรัตน์ เจนถาวร (ทุนAFS) กลับจากประเทศอาร์เจนติน่า

ยินดีต้อนรับ นางสาวเพชรรัตน์ เจนถาวร นักเรียนทุนโครงการเยาวชนเอเอฟเอสเพื่อการศึกษาและแลกเปลี่ยนวัฒนธรรมนานาชาติ ระยะเวลา 1 ปี รุ่นที่ 55 (พ.ศ.2559-2560) กลับจากประเทศอาร์เจนติน่า

นางสาวเพชรรัตน์กล่าวว่า " Este año fue uno de los mejores en mi vida. Gracias por todos especialmente a mi familia, mis amigos, mi escuela y AFS Reconquista. Obvio que no es el año perfecto pero ya aprendí muchísimo de todos los que me pasaron. Si me podría volver de nuevo, no me iría a cambiar la decisión de hacer un intercambio. Te amo y nos vemos pronto Argentina ❤ , This is one of the year in my life. Thank you for everything especially to my family, my friends, my school, and AFS Reconquista. Obviously, this year isn't a perfect year, but I have learned a lot from all the things that had happened to me. If I could turn back time again, I wouldn't change my mind to do an exchange year. I love you and see you soon Argentina."